sâmbătă, 21 mai 2011

Afla ce fel de fata esti in functie de bratarile pe care le porti

                Alegerea bijuteriilor este la fel de importanta ca alegerea tinutei. Aici va voi prezenta tipuri de bratari care le-am observat la diferite fete total diferite.


   ROCK
 Fetele care poarta bijuterii rock sunt cool si stiu ce vor! 
     Daca te incadrezi in aceasta categorie trebuie sa sti despre tine ca esti o fata cu multa incredere in ea si care nu se lasa repede intimidata. Esti capabila sa gandesti de una singura si nu te feresti sa-ti faci cunoscute  opiniile. Esti o fire independenta si asta este bine sa reflecte si accesoriile tale.
   Ce ti se potriveste: Obiectivul tau este sa nu fii ca celelalte fete. Cu bratari rock cu tinte sau supradimensionate  vei atrage ,cu siguranta ,privirile celor din jur.










DISCRETE
 Porti bijuterii discrete, dragalase? Atunci esti genul de fata delicata, feminina, mereu cu zambetul pe buze, o adevarata raza de soare!
     Esti o fata dulce si iti place sa fii simpatizata de cei din jur. Iar cand vine vorba de baieti, tu esti genul de fata care trezesti in ei dorinta de a o proteja. Stii cum sa te prezinti astfel incat sa-ti pui in valoare feminitatea, insa fara a exagera.
 Ce ti se potriveste: Nuantele de roz si lila-ele sunt culorile recomandate pentru tine! Bratarile subtiri, cu mici accesorii agatate de ele, ti se potrivesc la fix.


 SPORT
   Tu esti tipul de fata nepretentioasa,iar fetele ca tine sunt super!
        Ai o frumusete naturala si nu te stresezi cand vine vorba de aspectul fizic. Baietilor le place faptul ca esti o fata nepretentioasa.
 Ce ti se potriveste:Bratarile cool din piele sau cele foarte simple sunt OK pentru tine. Ele dau outfit-ului tau un aer deosebit, fara sa dea impresia de superstyling.


 TRENDY
  Esti tu! Tipa aceea stralucitoare ,matura, mereu in trend, care stie ce sa faca pentru a intoarce baietii capul dupa ea.
    Stii mereu ce ste in trend si primesti foarte des complimente pentru stilul tau. Lipsa de incredere in propria persoana nu exista in cazul tau!
  Ce ti se potriveste :Argint?Aur? Lemn? Totuna! Tu ,care esti o profesionista in styling, stii exact ce sa combini. Extrem de bine iti vin bratarile cu forme si imprimeuri extravagante!
   


     Acestea sunt lucrurile ce am vrut sa vi le spun. Sper sa va fie de folos. 


  Sprijin documentar:revista Bravo Girl!

Niciun comentariu: