joi, 21 aprilie 2011

3 pasi pentru un ten mai curat

 1.Curata si demachiaza
 Pentru a indeparta impuritatile (praf,celule moarte,transpiratie,machiaj, microbi) de pe fata si a evita aparitia cosurilor, curata-ti tenul  dimineata si seara, folosind un produs special creat pentru asa ceva.Lotiunea de curatare pe care o folosesti trebuie sa fie  aleasa in functie de tipul tau de ten si de problemele pe care acesta le are. Cand faci alegerea, mai tine cont de textura produsului, de varsta careia ii este destinat  si de modul in care se utilizeaza. 


2.Protejeaza
Majoritatea adolescentelor au tenul gras si se confrunta cu problemele lui. Pentru a curata acest tip de ten, e bine sa folosesti un produs care elimina excesul de sebum, fara sa agreseze pielea. Daca ai un ten proponderent  acneic, este recomandata  folosirea  unui produs  care are proprietatea de a preintampina aparitia cosurilor si a proteja tenul. Inainte de a te machia aplica produsul de curatire.


3.Trateaza
  Atunci cand nu reusesti sa previi cosurile si ele iti creeaza probleme destul de mari, este mai bine sa folosesti un tratament local. Daca nici acesta nu da rezultate, mergi la dermatolog sa iti recomdnde un tratament. In general, acesta se urmeaza timp de 3-6 luni si este bine sa se faca toamna sau iarna. Truc:cosurile trec daca NU le atingi! 

2 comentarii:

Annitu spunea...

drăguţ. Util. ;;)

Anonim spunea...

interesant ;) :?