miercuri, 9 mai 2012

Analize care ne ajută şi în tratarea acneei.

  Hei! Trebuie să vă zic ceva  interesant. Am fost ieri la analize cu biorezonanţă şi rezultatele au aratat  ca unul dintre motivele pentru care am coşuri (pe lângă cel cu vârsta) este din cauza mai multor probleme interioare gen: glande dereglate, stomacul nu secretă pepsină , stres foarte mult etc etc... Deci eu vă recomand să faceţi şi voi un astfel de control. Nu este scump, cel puţin unde am fost eu (în Piteşti) a costat 50 lei un set complet de analize. La fel de bune sunt analizele la sânge si cele dermatologice despre care am mai vorbit.  Mie personal mi s-a recomandat sa fiu mai relaxată, să dorm MAI MULT şi nişte vitamine: "New Life" si încă unele al căror nume nu l-am reţinut.
    Apropo, dacă aveţi probleme cu stomacul, adică pe româneşte sunteţi constipaţi ar putea fi o cauză pentru apariţia  coşurilor deoarece toxinele nu ies din organism...Logic, nu?
 
  Ok, atâta deocamdată. Ori mâine seară, ori poimâine seară mai postez ceva despre coşuri. Până atunci sper să împărtăşiţi şi prietenilor voştri blogul. ^_^

Un comentariu:

cosuri sub piele spunea...

Foarte util articolul!
Felicitari!