duminică, 15 iulie 2012

Despre fite si fetele fitoase!

     Uh...fitele!  Uneori sunt atat de enervante toate  fetitele astea care isi dau tot felul de aere si se poarta de parca ar fii centrul lumii, dar alteori  chiar daca se considera centrul lumii, unele fete au un fel de a fii fitoase, incat nu ne deranjeaza. Ei, aceste lucruri duc la  impartirea fitoaselor in doua categorii. 


  Fitoasele enervante. 


~SUNT FALSE. Mimica lor este mereu exagerata, zambetul lor fortat. Tot ce fac pare arogant si artificial
~SUNT MEREU NERVOASE. Orice li s-ar intampla, "nu strica" sa se enerveze. Motivele sunt de cele mai multe ori inexistente.
~SE GANDESC DOAR LA ELE. Vor sa aiba totul atunci si acolo. Din punctul lor de vedere sunt singurele care au dreptate si toti ceilalti sunt prosti. 
~SPUN LUCRURI CARE INTREC LIMITELE SI RANESC SENTIMENTELE CELORLALTI. Cunosc punctele sensibile ale prietenilor lor si se folosesc de ele.
~SUNT ZGOMOTOASE.  Fie ca se bucura, se supara, barfesc pe cineva sau vor sa spuna ceva, nimeni nu le intrece debitul verbal.
~SE OFENSEAZA REPEDE.  E de ajuns un fleac si deja nu mai vorbesc cu tine.
~NU ASCULTA, NU SUNT ATENTE, DAR SE ASTEAPTA CA TOTUL SA SE INVARTEASCA IN JURUL LOR. Au uitat ca nu sunt singurele de pe planeta.


Fitoasele cool. 

~SUNT MAI NATURALE. Sigur ca intrec masura cu mimica lor, dar  sunt mult mai relaxate si le rad ochii. 
~AU MOTIVE PENTRU "NERVOZITATEA " LOR -si le impartasesc altor doua persoane ( in afara de prietenele lor cele mai bune). 
~NU SUNT EGOISTE. Devin fitoase si atunci cand altcineva este tratat aiurea. Si isi recunosc greselile. 
~DEVIN RELE, DAR NU INTENTIONAT, CI DIN CAUZA UNOR SITUATII CRITICE. Cand isi dau seama ca au fost insensibile isi cer iertare.
~SUNT MAI TEMPERATE. Sunt directe, ridica tonul vocii, dar nu scot flacari pe nas. Sunt mai zgomotoase ca altii, insa stiu sa si taca.
~NU SE LASA ATINSE DE ORICE. Le arata altora clar ca le-a deranjat ceva, dar se linistesc repede. 
~SE AFLA LA MIJLOC. Dar nu pentru ca ar fi zgomotoase, egoiste sau aiurea, ci pentru ca sunt curajoase si directe si au sentimente pe care le si arata. 


*Pozele nu sunt reprezentative.

Un comentariu:

Marian spunea...

Toate femeile sunt fitoase din cand in cand...