luni, 25 iulie 2011

Pitesteanul de la Facebook

   In primul rand, vreau sa zic faptul ca nu fur nici un articol, doar vreau sa fac cunoscuta o realizare a unui roman, mai precis a unui pitestean de-al meu. Si acum sa va spun despre ce este vorba. 


      Marius Laurentiu Stroe se poate mandri cu o multime de realizari importante. Are numai 22 de ani, e din Pitesti, a terminat liceul la I.C.Bratianu,  a absolvit Facultatea de Informatica din Cluj ca sef de promotie si se pregateste sa faca masteratul la Universitatea Bucuresti la sectia Sisteme Distributie.Este membru în Comisia Olimpiadei de Informatică şi pregăteşte lotul olimpic din România, a fost deputy leader al ţării în acest an la Central European Olympiad in Informatics (CEOI), a făcut un internship la Microsoft vara trecută, a primit recent o ofertă full-time la Microsoft şi va începe un nou internship începând cu 1 august, de data aceasta la Facebook.


    Dar el nu e singurul roman inteligent. Laurentiu a declarat ca vor mai pleca inca doi baieti din Cluj si unul din Bucuresti. Doi se indreapta catre Google ,iar doi printre care si Laurentiu,catre Facebook.


 Mai multe informatii cititi in ziarul Curieul si pe site : http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=24902&Itemid=375

2 comentarii:

Annitu spunea...

Felicitări lui \\m/

Maia spunea...

da, mult noroc